Kort om Teater SAT

Teater SAT är en ideell förening vars syfte är att producera och arrangera så väl amatör- som professionella kulturevenemang.

Vi bildades 1989 och är sedan 2002 medlemmar i Riksteatern. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden förening. Teater SAT arrangerar sedan 2002 sommarteater under namnet Augustendalsteatern.

Är du intresserad av att spela teater? Ta kontakt med oss på Teater SAT! Här trivs såväl nybörjare som rutinerade skådespelare. Är du inte intresserad av att stå på scen utan bakom? Du är välkommen du med!

Att vara med i en skapande process ökar livsglädjen, lusten och kreativiteten i din vardag. Vi är en förening som är öppna för alla!

Hos oss finns det möjlighet att få hjälpa till med kostym, scenografi, kostym & teknik mm. Man kan även gå med bara för att stödja den lokala kulturen.

Som medlem hos oss blir du även medlem i Riksteatern vilket gör att du går billigare på Dramaten, Stadsteatern och de flesta av Stockholms och Sveriges fria teatrar. Du kan även resa och bo billigare runt om i Sverige. Gå in på www.scenpass.nu och välj Solna & Teater SAT som din förening.

Biljetter

online

Köp dina biljetter på internet
då är du garanterad en plats
när du kommer